Papo dinosaur

Bring fortiden til live med en Papo-dinosaur

Med en Papo-dinosaur kan du forvandle børneværelset til en vaskeægte tidsmaskine. Tag tilbage i tiden med de virkelighedstro Papo-dinosaurer, som fås i mange forskellige modeller. Alle figurerne er malet i hånden, så de er så virkelighedstro som muligt – og så er de naturligvis helt fri for phthalater.

Find Papo dinosaurer i udvalget her

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af Papo-dinosaurer, som egner sig perfekt til de fleste aldersgrupper. Udvalget stammer fra forskellige forhandlere, og det opdateres automatisk, når der kommer nye dinosaur figurer. Det giver dig et samlet overblik, så du nemt kan vælge den Papo-dinosaur, der passer bedst til dit barn.

Vælg mellem mange forskellige Papo-dinosaurer

Uanset, hvilken dinosaur dit barn har som yndlings, finder du én, som matcher i Papos dinosaur-serie. Vælg blandt andet mellem den frygtindgydende og mægtige Tyrannosaurus Rex, den adrætte og kløgtige Velociraptor og den kødædende og brølende Ceratosaurus – eller hvad med den planteædende og langhalsede Brontosaurus?

Mulighederne er mange, men én ting er sikkert – fantasien slipper aldrig op med en Papo-dinosaur! Du kan få alle børnenes favoritdinoer, og der er masser af muligheder for at udvide samlingen med flere mystiske, spændende og frygtindgydende dinosaurer fra Papo. Saml alle de seje figurer eller nøjes med barnets favoritter.

Find inspiration i udvalget af Papo-dinosaurer

Leder du efter en bestemt Papo-dinosaur? Du kan se alle de forskellige typer her, men du kan også scrolle dig igennem udvalget, som du finder herunder, hvis du mangler inspiration. Du kan med garanti finde en Papo-dinosaur, som mangler i samlingen – og hvis ikke, kan du hjælpe med at starte en samling af de seje og virkelighedstro dinosaurfigurer.

Viser alle 31 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!