Giganotosaurus

Stort udvalg af Giganotosaurus-legetøj

GiganotosaurusLeder du efter Giganotosaurus-legetøj? Så er du havnet det rigtige sted. På denne side har vi samlet et stort udvalg af Giganotosaurus-legetøj til børn i alle aldre. Udvalget stammer fra forskellige forhandlere, så du har det hele samlet i ét smart overblik.

Find Giganotosaurus legetøj i udvalget her

Gå på opdagelse i det store udvalg Giganotosaurus-legetøj fra forskellige forhandlere. Find inspiration til den helt rigtige gave – eller brug filteret til at se Giganotosaurus-legetøj fra dit favoritmærke. Du kan også bruge sorteringsfunktionen til at få vist det billigste Giganotosaurus-legetøj først.

Giganotosaurusen var blandt største kødædere

Hvilket barn er ikke vilde med den store kødædende Giganotosaurus? Giganotosaurusen minder til forveksling om en Tyrannosaurus Rex. Begge dinosaurer bevægede sig frem på to ben, havde korte arme og et stort hoved – og så var begge kødædere, der levede af at spise andre dinosaurer.

Alligevel er der forskel på Giganotosaurus og Tyrannosaurus Rex, da Giganotosaurusen levede meget tidligere og havde hjemme i Nordamerika. Den var en af de største kødædende dinosaurer, og det skønnes at den levede for omkring 95 millioner år siden.

Giganotosaurus vejede op mod 8 ton og var omkring 15 meter lang og 3 meter høj. Det antages, at Giganotosaurusen var i stand til at løbe helt op mod 50 km/t, hvilket gør den væsentligt hurtigere end en Tyrannosaurus Rex.

Virkelighedstro Giganotosaurus-figurer fra kendte mærker

Leder du efter en gave, som med garanti vil bringe glæde, er en Giganotosaurus et oplagt valg. I udvalget herunder finder du virkelighedstro Giganotosaurus-figurer fra kendte mærker som Schleich og Papo. Begge mærker er kendte for deres håndmalede og autentiske figurer, som ser ud, som de ægte Giganotosauruser menes at have gjort det.

Viser alle 30 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps