Quetzalcoatlus

Køb Quetzalcoatlus-legetøj fra forskellige forhandlere

QuetzalcoatlusHer har vi samlet et udvalg af Quetzalcoatlus-legetøj fra forskellige forhandlere. Udvalget byder på vellignende figurer fra Papo og Safari, som egner sig perfekt til børn i alle aldre. Figurerne fra Papo er malet i hånden, så de er fyldt med små og spændende detaljer, som gør, at de aldrig bliver kedelige.

Find Quetzalcoatlus legetøj i udvalget her

Det samme gør sig gældende med Safaris Quetzalcoatlus-figurer, som ligeledes er malet i hånden. Det betyder, at figurerne kan variere en smule fra billederne, du ser her på siden. Begge producenter er kendte for deres virkelighedstro figurer, som er fremstillet af kvalitetsmaterialer.

Quetzalcoatlus var en flyvende dinosaur

Quetzalcoatlus var en flyveøgle fra de sene kridttid med et vingefang på helt op til 12 meter. Den vejede mellem 85 og 135 kilo, og den havde ingen tænder i sit lange og smalle næb. Quetzalcoatlus’ hals var omkring 3 meter lang, mens hoved og ben var omkring 2 meter lange.

Vingerne var dækket af en stærk hud, som spændte fra kroppen og ud til vingespidserne. Den havde en stor kam på hovedet, som man mener den har brugt til at tiltrække hunnerne. Quetzalcoatlus var det største flyvende dyr, som nogensinde har levet – også efter den uddøde for mere end 65 millioner år siden.

Herunder kan du se aktuelle tilbud på Quetzalcoatlus-legetøj. Brug sorteringen til at få vist de billigste produkter først eller gå på opdagelse i udvalget og find inspiration til den helt rigtige gave.

Viser alle 11 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!