Playmobil dinosaur

Tag på actionfyldt eventyr med Playmobil-dinosaurer

Hvilket barn har ikke drømt om at møde de seje, forhistoriske dinosaurer ansigt til ansigt? Med Playmobils dinosaurer er det muligt at forvandle børneværelset til en vaskeægte tidsmaskine og rejse tilbage i tiden for at møde de mange seje og mystiske dinosaurer.

Find Playmobil dinosaurer i udvalget her

Du kan vælge mellem T-Rex, Spinosaurus, Sichania, Triceratops, Pterandon og de mange andre seje Playmobil-dinosaurer. Når fantasien (og dinosaurerne) slippes løs, er alting muligt – og med Playmobil Dino Rise-serien handler det om at redde Dino Rock fra de onde skurke, som planlægger at overtage øen.

Kæmp mod de onde med Playmobil Dino Rise-serien

Playmobil Dino Rise er velegnet til større børn, som ønsker et actionfyldt og spændende eventyr. Der er garanteret mange timers underholdning, når Team Dino Rise sammen med de kampklædte dinosaurer kæmper mod de onde skurke. Dino Rise-serien byder på hæsblæsende action med adrætte flyveøgler og frygtindgydende kødædere.

Alle Playmobil-legesæt har deres helt egen historie, hvor du skal vælge en dinosaur, sammensætte et team og kæmpe for at forsvare Dino Rock. Brug traileren til at transportere de tunge dinosaurer, når de skal undersøges af videnskabsmændene – og pas på den faretruende vulkan, som kan gå i udbrud i hvert øjeblik.

Playmobil-dinosaurer er også for de mindste

Lyder Playmobil Dino Rise en smule for actionpræget og frygtindgydende? Heldigvis er der også Playmobil-dinosaurer, som henvender sig til mindre børn. Med Playmobil Dino Explorer kan du tage på opdagelse i dinosaurernes verden. Legesættet kommer i en praktisk kuffert, så det kan tages med på farten.

Brug det medfølgende kort til at finde vej på den mystiske ø – og gå på opdagelse blandt de forhistoriske dinosaurer, som bliver ved med at bjergtage børn og barnlige sjæle. Herunder finder du et stort udvalg af Playmobil-dinosaurer til både små og store børn.

Viser alle 61 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!