Mosasaurus

Virkelighedstro Mosasaurus-legetøj

MosasaurusHerunder finder du et stort udvalg af Mosasaurus-figurer fra forskellige forhandlere. Udvalget opdateres løbende, når der kommer nyt Mosasaurus-legetøj. Gå på opdagelse i udvalget og find den perfekte gave til et barn, der er vild med Mosasaurus-legetøj. Du kan også sortere på baggrund af pris, så du får vist de bedste tilbud først.

Find Mosasaurus legetøj i udvalget her

I udvalget finder du blandt andet Mosasaurus-figurer, som er malet i hånden. Schleich, som har fremstillet Mosasaurus-figurerne i udvalget herunder, er kendt for deres virkelighedstro dinosaur-figurer, som er fyldt med spændende detaljer, der gør dem interessante at kigge på og lege med.

Mosasaurus var en kødædende slangeøgle

Mosasaurus var en slangelignende øgle, som tilhørte den nu uddøde familie Mosasauridae. Man går ud fra, at de fleste arter fra Mosasauridae-familien levede i havet, da der kun er fundet et enkelt Mosasaurus-fossil, som levede i ferskvand. Det første Mosasaur-fossil blev fundet i Meuse-floden omkring år 1790.

Mosasaurus var en kødædende øgle, som levede i vandet. Den var nært beslægtet med slanger grundet de store, anatomiske ligheder i kæbe og kranium. Navnet Mosasaurus stammer fra ordet ‘Mosa’, som er det latinske ord for Meuse-floden, hvor det første fossil blev fundet.

I princippet var Mosasaurus ikke en dinosaur, men en lepidosaur – et krybdyr med overlappende skel, som udviklede sig fra semi-akvatiske slanger og øgler, der kendes som aigialosaurer. Den er nært beslægtet med de varaner, som findes i dag.

Viser alle 13 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!