Plesiosaurus

Stort udvalg af Plesiosaurus-legetøj

PlesiosaurusPå denne side har vi samlet et stort udvalg af Plesiosaurus-legetøj til børn i alle aldre. Udvalget består primært af Plesiosaurus-figurer, som fås i mange forskellige størrelser. Vi opdaterer løbende udvalget, så det hele tiden indeholder det nyeste Plesiosaurus-legetøj fra forskellige forhandlere.

Find Plesiosaurus legetøj i udvalget her

Det betyder, at du slipper for at klikke dig rundt mellem forskellige webshops for at finde Plesiosaurus-legetøj og figurer. Du kan sortere på baggrund af pris, hvis du ønsker at få vist de billigste produkter øverst. På den måde undgår du at sprænge budgettet, når du skal købe en gave til et barn, som er vild med dinosaurer.

Plesiosaurus-figurer fra Schleich og Papo

Schleich og Papo er kendt for deres virkelighedstro dinosaur-figurer, som bliver malet i hånden. Det betyder, at de er fyldt med spændende detaljer, som får figurerne til at se virkelighedstro ud. Du får derfor en Plesiosaurus-figur, der ser ud, som det formodes, at Plesiosaurus så ud, da den levede for mange millioner år siden.

Plesiosaurus ser ikke så frygtindgydende ud som mange andre dinosaur-figurer, hvorfor de egner sig til selv de mindre børn. Er figurerne fra Schleich og Papo en tand for virkelige, kan du i stedet vælge en sød Plesiosaurus-figur fra tyske Holztiger, som egner sig til børn helt ned til tre år.

Plesiosaurus var et stort, havlevende krybdyr

Plesiosaurus kaldes også for svaneøgler grundet deres elegante krop, som på kan minde om svanens majestætiske silhouette. Plesiosaurer var store havlevende krybdyr, som levede af fisk og andre havdyr, indtil de uddøde i slutningen af Kridttiden.

Den typiske Plesiosaurus havde en bred krop med en kort hale. Dyret havde fire lemmer, som den anvendte til luffer, når den skulle fremad i vandet. Mange typer af svaneøgler havde ligesom Plesiosaurus en lang hals med et forholdsvist lille hoved.

Viser alle 9 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!