Brachiosaurus

Brachiosaurus-legetøj til børn i alle aldre

BrachiosaurusLeder du efter Brachiosaurus-legetøj – eller langhals, som den også blev kaldt? Så er du havnet det rigtige sted. Her finder du et stort udvalg af Brachiosaurus-legetøj fra forskellige forhandlere. Udvalget opdateres løbende, når forhandlerne udvider deres sortiment. Du har derfor det hele samlet i ét smart overblik.

Find Brachiosaurus legetøj i udvalget her

Brachiosaurus er blandt de mest populære dinosaurer, hvilket blandt andet skyldes dens karakteristiske udseende med den lange hals og hale. Derfor finder du også et stort udvalg af Brachiosaurus-legetøj i form af dinosaur figurer, dinosaur tøj, dinosaur bamser, dinosaur wallstickers og meget andet i udvalget.

Brachiosaurus var en langhalset planteæder

Brachiosaurus var en slægt af planteædende dinosaurer, som kunne blive helt op til 25 meter lang. Den levede fra den sene juratid til den tidlige kridttid. Man mente oprindeligt, at Brachiosaurus var den største dinosaur, som nogensinde har eksisteret, men der er senere blevet fundet større arter.

Man skønner, at Brachiosaurus kunne løfte sit hoved 13 meter over jorden, så den kunne nå bladene fra trætoppene. Brachiosaurus vejede mellem 32-37 tons, og den var således en af de største dinosaurer, da den levede. Det formodes, at arten uddøde sammen med de øvrige dinosaurer for 65 millioner år siden.

Find tilbud på Brachiosaurus-legetøj

Leder du efter en gave til et barn, som bare ikke kan få nok af dinosaurer? Brachiosaurus-legetøj er et oplagt valg til børn i alle aldre – og den egner sig særligt til de mindste, da den ikke er lige så frygtindgydende som de kødædende dinosaurer som f.eks. Tyrannosaurus Rex og Velociraptor.

Viser alle 37 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!