Velociraptor

Køb Velociraptor-legetøj her

VelociraptorHer på siden har vi samlet et stort udvalg af Velociraptor-legetøj til børn i alle aldre. Du kan købe Velociraptor-legetøj fra forskellige forhandlere, så du har det hele samlet i ét nemt overblik. Du behøver derfor ikke at klikke dig ind på forskellige forhandleres webshops, når du skal finde Velociraptor-figurer og andet legetøj.

Find Velociraptor legetøj i udvalget her

Brug filterfunktionen, hvis du ønsker at se Velociraptor-legetøj fra bestemte brands. Du kan også bruge sorteringsfunktionen til at få vist det billigste Velociraptor-legetøj øverst. På den måde kan du finde en fantastisk gave, som ikke vælter budgettet, hvis du kender et barn, som bare ikke kan få nok af den hurtige, seje og farlige Velociraptor.

Håndmalede Velociraptor-figurer

Leder du efter en virkelighedstro Velociraptor-figur? Så bør du overveje en sej og autentisk Velociraptor-figur fra Schleich, Papo eller Jurassic World. Schleich og Papo er kendt for deres vellignende dinosaur figurer, som er malet i hånden.

Her kan du vælge mellem mange forskellige størrelser, afhængigt af hvad du foretrækker. De lidt ældre børn vil med garanti blive henrykte for en farlig og kødædende Velociraptor-figur, der ser ud, som de gjorde, før de uddøde for omkring 80 millioner år siden.

Kostumer, wallstickers og lamper med Velociraptorer

Velociraptoren er blandt de absolut mest berømte og berygtede dinosaurer, og det er der god grund til. Den kvikke og hurtige Velociraptor spillede en stor rolle i Jurassic Park-filmene, som har gået sin sejrsgang over hele verden og den dag i dag stadig er populær – og det afspejler sig i det store udvalg af Velociraptor-legetøj.

Herunder finder du blandt andet dinosaur kostumer, dinosaur wallstickers, dinosaur tøj og dinosaur lamper, som alle har Velociraptor-motiv. Gå på opdagelse i det store udvalg og find den helt rigtige gave til dit barn – eller ethvert andet barn, som bare ikke kan få nok af Velociraptor-legetøj.

Viser alle 67 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!