Ankylosaurus

Sejt Ankylosaurus-legetøj til de mindste

AnkylosaurusHerunder har vi samlet et stort udvalg af sejt Ankylosaurus-legetøj til både store og små børn. Udvalget stammer fra forskellige forhandlere, så du ikke skal surfe nettet tyndt for at finde den helt rigtige figur. I stedet har du det hele samlet på ét sted – og vi opdaterer naturligvis løbende vores udvalg med nye produkter.

Find Ankylosaurus legetøj i udvalget her

Ankylosaurus var en karakteristisk dinosaur med et pigget panserskjold på ryggen, som beskyttede mod fjender. Den er derfor blandt de mest berømte dinosaurer, og en Ankylosaurus-figur vil med garanti bringe glæde hos ethvert barn, som er vild med dinosaurer!

Virkelighedstro Ankylosaurus-figurer fra Papo og Schleich

Leder du efter en autentisk Ankylosaurus-figur i høj kvalitet? Så bør du overveje en model fra Papo eller Schleich. Begge brands er kendte for deres virkelighedstro dinosaur figurer, som bliver malet i hånden. De har en masse små detaljer, som gør figurerne spændende at kigge på – og de bliver aldrig kedelige.

Der findes mange forskellige modeller, og du finder også andre dinosaurer fra Schleich og Papo. Hvis du kender et barn, som allerede er påbegyndt en samling af dinosaur-figurer, er en Ankylosaurus en fantastisk udvidelse til samlingen.

Wallstickers, bøger og figurer med Ankylosaurus-motiv

Ankylosaurus var en slægt af planteædende dinosaurer, som uddøde i slutningen af kridttiden. Den havde et karakteristisk udseende, som gør, at den ofte er afbilledet i bøger, film og andre medier – og den er derfor også populær på børneværelset, hvor du kan få dinosaur wallstickers og dinosaur bøger med Ankylosaurus-motiv.

Ryggen var dækket af 5 cm tykke benplader, som strakte sig fra hals til hoved. Den havde pigge på begge sider af kroppen, og den var udstyret med en kølle for enden af halen. Selvom den ser frygtindgydende ud, fungerede skjoldet og køllen primært som et værn mod kødædende dinosaurer, da Ankylosaurus levede af planter.

Viser alle 32 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!