Ceratosaurus

Ceratosaurus-figurer fra kendte brands

CeratosaurusLeder du efter den perfekte gave til et barn, som er vild med dinosaur legetøj? Så bør du overveje en Ceratosaurus-figur. Ceratosaurus betyder ‘hornfirben’, og navnet har den fået, da den har en skarpe horn på hovedet samt en række pigge ned af ryggen. Den brugte piggene til at beskytte dig mod andre rovdyr.

Find Ceratosaurus legetøj i udvalget her

Her på siden finder du et stort udvalg af Ceratosaurus-figurer fra kendte brands. Både Schleich og Papo er kendt for deres håndmalede dinosaur figurer, der ser ud, som de ægte Ceratosauruser formodes at have set ud. En Ceratosaurus-figur er den oplagte gave til et barn, som ikke kan få nok af dinosaurer.

Ceratosaurus levede af planter og fisk

Ceratosaurus kunne blive op mod 6 meter høj, og den formodes at have været en sjælden race. Det skyldes, at der er blevet fundet langt færre fossiler af Ceratosaurus end eksempelvis Allosaurus, som levede samtidig med den.

Ceratosaurus var blandt de største jægere, da den levede. Forskere mener, at den primært levede af planter, mens andre forskere mener, at den levede af fisk, skildpadder og krokodiller. Uanset, hvad den levede af, var Ceratosaurus en sej og mægtig dinosaur, som var blandt de allerstørste på sin tid.

Én ting er dog sikkert – med en Ceratosaurus-figur kan du bringe den tilbage, og så bestemmer du selv, hvad du vil fodre den med. Gå på opdagelse i det store udvalg af Ceratosaurus-legetøj og find inspiration – eller brug filterfunktionen til at få vist Ceratosaurus-figurer fra et bestemt brand.

Viser alle 10 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!