Allosaurus

Køb Allosaurus-legetøj fra forskellige forhandlere

AllosaurusKender du et barn, som er vild med Allosaurus-legetøj – eller bare dinosaur legetøj generelt? Så er en Allosaurus-figur den perfekte gave! Her på siden har vi samlet et stort udvalg af Allosaurus-legetøj og figurer til børn i alle aldre. Udvalget opdateres automatisk, når forhandlerne får nyt legetøj hjem.

Find Allosaurus legetøj i udvalget her

Det betyder, at du har det hele samlet i ét smart overblik. Gå på opdagelse i det store udvalg af Allosaurus-legetøj og find inspiration til den helt rigtige gave. Du kan også bruge filteret til at få vist de billigste Allosaurus-figurer først, hvis du er på udkig efter en gave, som ikke vælter budgettet.

Allosaurus-figurer fra kendte brands

Udvalget byder blandt andet på vellignende Allosaurus-figurer fra kendte brands som Schleich og Papo. Begge mærker er kendt for deres høje kvalitet af dyrefigurer, som er malet i hånden. Der er lagt et stort stykke arbejde i at få Allosaurus-figurerne til at fremstå så autentiske og virkelighedstro som muligt.

Vil du hellere selv male din Allosaurus-figur? Så kan du vælge en ‘mal selv’-figur fra Spiegelburg. Her har du mulighed for at slippe kreativiteten løs sammen med dit barn, når I selv skal farvelægge Allosaurus-figuren. Der er garanti for mange timers underholdning – og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Allosaurusen kunne blive næsten 11 meter høj

Allosaurusen var en stor dinosaur, som levede for omkring 150 millioner år siden. De mest velbevarede fossiler er fundet i USA, og de viser, at den kunne blive helt op mod 11 meter høj. Halvdelen af kroppen bestod af en lang hale, så den mindede på mange måder om en Tyrannosaurus Rex.

Viser alle 15 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!