Spinosaurus

Stort udvalg af Spinosaurus-legetøj

SpinosaurusPå denne side finder du et stort udvalg af sejt Spinosaurus-legetøj til børn i alle aldre. Du kan finde virkelighedstro Spinosaurus-figurer fra velkendte mærker som Schleich og Jurassic World, men også sjovt og spændende dinosaur legetøj fra eksempelvis Playmobil og Vtech. Udvalget stammer fra forskellige forhandlere, og det bliver automatisk opdateret, når der kommer nye varer.

Find Spinosaurus legetøj i udvalget her

Du kan bruge filteret til at få vist det billigste Spinosaurus-legetøj først, hvis du er på udkig efter legetøj, som ikke vælter budgettet. Mangler du inspiration til den helt rigtige gave, kan du gå på opdagelse i det store udvalg af Spinosaurus-legetøj og lade dig inspirere af de mange muligheder.

Spinosaurus var en stor kødædende dinosaur

Man mener, at Spinosaurus var den største rovdinosaur, der nogensinde har levet på jorden. Den brugte det meste af sin tid i vandet, hvor den jagtede sit bytte. Spinosaurus var en kødædende dinosaur, som både levede af fisk og andre dinosaurer, som levede på jorden.

Spinosaurusen havde større og mere kraftige rovben end de fleste andre kødædende dinosaurer, så den har formentlig gået på alle fire, når den bevægede sig på landjorden. Den kunne blive helt op til 16 meter høj, og dens vægt lå på mellem 5-7 ton, inden den uddøde for omkring 93 millioner år siden.

Noget af det, der kendetegner Spinosaurus er, at den havde et sejl på ryggen, som var næsten to meter højt. Man har endnu ikke fundet ud af, hvilken funktion sejlet havde, men en teori er, at det kunne bruges til at køle Spinosaurusen ned. En anden teori er, at hannerne brugte sejlet til at imponere hunnerne med.

Viser alle 28 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!