Parasaurolophus

Parasaurolophus-legetøj fra forskellige forhandlere

ParasaurolophusParasaurolophus var en karakteristisk dinosaur, som kunne gå på både to og fire ben. Den levede af planter og var udstyret med en bagudvendt hovedkam, som gjorde den genkendelig – og derfor er den også utroligt populær hos børn og andre, der interesserer sig for de seje, mystiske og forhistoriske dinosaurer.

Find Parasaurolophus legetøj i udvalget her

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af Parasaurolophus-legetøj til børn i alle aldre. Du finder både dinosaur figurer, dinosaur bøger og dinosaur wallstickers med Parasaurolophus. Der er med andre ord noget for enhver smag og aldersgruppe – og udvalget opdateres automatisk, når der kommer nye produkter fra de forskellige forhandlere.

Parasaurolophus var en planteædende dinosaur

Parasaurolophus betyder ‘næsten kam-øgle’, da den minder meget om dinosauren Sauropholus, som også havde en kam. Dens bagudvendte hovedkam gør den karakteristisk, hvorfor den ofte er afbilledet i bøger, plakater og film. Man mener, at kammen var udstyret med en række rør, som gjorde den i stand til at udstøde lavfrekvente lyde.

Herudover mener man, at kammen kan have været brugt til at regulere temperaturen og tiltrække mager. Parasaurolophus kunne både gå på to og fire ben, og den blev op til 11 meter og vejede 2,5 ton. Den levede for omkring 75 millioner år siden, og den levede at planter, hvorfor den ikke er lige så frygtindgydende som eksempelvis en Tyrannosaurus Rex.

Virkelighedstro Parasaurolophus-figurer

Hvis du leder efter en gave til et barn, som er vild med Parasaurolophus, bør du overveje de seje figurer fra Papo og Schleich. Begge brands er kendt for deres dinosaur-figurer af høj kvalitet, som er malet i hånden. De er fyldt med små detaljer, så dinosaurerne ser ud, som de gjorde, da de levede.

Gå på opdagelse i det store udvalg af Parasaurolophus-figurer herunder og find inspiration til gaven. Du kan bruge sorteringsfunktionen til at få vist de billigste produkter øverst, hvis du er på jagt efter et godt tilbud på Parasaurolophus-legetøj.

Viser alle 17 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!