Carnotaurus

Stort udvalg af Carnotaurus-legetøj

CarnotaurusHer på siden finder du et stort udvalg af Carnotaurus-legetøj til børn i alle aldre. Udvalget stammer fra forskellige forhandlere, og det opdateres automatisk, når der kommer nye Carnotaurus-produkter. Brug filterfunktionen til at finde Carnotaurus-legetøj fra specifikke mærker eller gå på opdagelse i udvalget og lad dig inspirere.

Find Carnotaurus legetøj i udvalget her

Udvalget byder blandt andet på bevægelige Carnotaurus-figurer fra Jurassic World. Disse figurer egner sig perfekt til de lidt ældre børn, der er vilde med dinosaurer. Du kan også finde Carnotaurus-legetøj fra Mattel og LEGO til de lidt mindre børn.

Leder du efter en virkelighedstro Carnotaurus-figur, kommer du ikke uden om de realistiske figurer fra Schleich og Papo. Begge producenter er kendt for deres kvalitetsfigurer, som er malet i hånden. Carnotaurus-figurer fra Schleich og Papo egner sig til børn i alle aldre.

Carnotaurus betyder ‘kødædende tyr’

Carnotaurus var en kødædende dinosaur, som levede i den sene kridttid. Den kunne blive 7,5 meter lang, og den vejede omkring 1 ton. Carnotaurus betyder ‘kødædende tyr’, og den har fået sit navn, da den havde to horn i panden.

Det menes at Carnotaurus levede for 70 millioner år siden, og der er blevet fundet et stort set komplet skelet i Argentina. I forbindelse med fossilet fandt man også en række hudaftryk. Det er derfor den kødædende dinosaur, hvor man ved mest om huden, og derfor er det muligt at lave utroligt vellignende Carnotaurus-figurer.

Huden var dækket af tusindvis af skiveformede skel på ryggen og siderne. Det formodes, at Carnotaurus levede af planteædende dinosaurer og ådsler. Carnotaurus er kendt fra populære film som Jurassic World: Fallen Kingdom og Disney’s Dinosaurerne.

Viser alle 12 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!