Dinosaur æg

Udklæk din egen dinosaur med et dinosaur-æg

Dinosaur ægHvis du var ligesom de fleste andre børn, har du med garanti drømt om at møde en ægte dinosaur. Med et dinosaur-æg er det muligt at gøre drømmem til virkelighed – og endda være med til at hjælpe den lille dino-unge til verden.

Se udvalget af dinosaur æg her

Herunder har vi samlet et stort udvalg af dinosaur-æg, som med garanti vil bringe glæde hos ethvert barn, der er glad for dinosaur legetøj. Ægget fås i mange forskellige varianter og henvender sig til forskellige aldersgrupper.

Mange forskellige udgaver af dinosaur-æg

Et dinosaur-æg er et sjovt og fantasifuldt stykke legetøj, som kan fungere på mange forskellige måder. Nogle dinosaur-æg skal lægges i vand, hvorefter ægget langsomt klikker, og dinosaur figuren bliver større og større for hver dag, der går.

Andre dinosaur-æg fungerer ved, at skallen skal knækkes med en lille hammer, som følger med ægget. Inde i ægget er et lille dinosaur-fossil, som skal graves forsigtigt ud med en lille mejsel gennem det støbte materiale.

Hvis dinosaur-ægget er til mindre børn, kan du nøjes med en sød dinosaur bamse, som gemmer sig indeni et æg af stof. Disse dinosaur-æg egner sig til børn på helt ned til 0 år, og de er eksempelvis oplagte som barselsgave.

Gå på opdagelse i udvalget af dinosaur-æg

Der findes mange forskellige udgaver af dinosaur-æg, og du bør vælge et, som svarer til barnets alder. De sjove og spændende dinosaur-æg, som skal opløses i vand, hvorefter dinosauren vokser sig større og større er perfekte til det nysgerrige og legesyge barn.

Er der en lille arkæolog gemt i barnet, kan du i stedet vælge et forstenet dinosaur-æg med et fossil, som barnet selv skal udgrave, når ægget er udklækket. Du kan også vælge en nuttet bamse, som egner sig til de alleryngste familiemedlemmer.

Viser alle 31 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps